DRANKENRONDE

Hoe werkt onze drankenronde? Zeer eenvoudig! Plaats je bestelling via de webshop en wij leveren aan huis. De betaling kan je doen op voorhand, zo hoef je in principe zelfs niet thuis te zijn bij de levering. Laat ons weten welk moment het beste past, wanneer je van thuis werkt of in verlof bent.

Je deelt deze info best mee bij de bestelling. Wij stemmen onze planning hierop af. Leeggoed kan klaar gezet worden om mee te nemen. Deze wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald werd. We leveren gratis in Tielt, Pittem en Meulebeke bij bestellingen vanaf €75.

Daarnaast leveren we gratis vanaf €100 op maximaal 20km. Let op! De afstand wordt steeds bepaald op de heen-en terugweg. Val je buiten deze afstanden? Neem contact met ons op! Liever een bestelling plaatsen om af te halen? Dan speelt het bestelbedrag geen rol! We zetten de bestelling klaar. Je kunt het leeggoed meteen achterlaten en je rekent af ter plaatse.

Bij afhalingen stempelen wij je spaarkaart voor gratis artikelen of kortingsbonnen! Ben je bedrijfsgebonden? Dan werken wij via een facturatiesysteem. Je ontvangt dan de factuur op het einde van de week of op het einde van de maand!

VRAGEN OVER LA BOUTEILLE D’AMOUR?